Asklepian implants seems to be wrong

Post Reply
User avatar
Errious
Posts: 16
Joined: Fri Jan 16, 2015 4:47 am
Location: Germany
Contact:

Asklepian implants seems to be wrong

Post by Errious » Sun Jul 10, 2016 3:56 am

Hi,

tried some different fittings and added the new Asklepian implants but the bonus seems wrong, because when i am not wrong i never got more then 10% bonus by math which is to complicated to whrite this at this time a day for me :D

Please check this out.

Thanks for all the updates !

User avatar
Slivo
Posts: 849
Joined: Tue Dec 30, 2014 12:51 am

Re: Asklepian implants seems to be wrong

Post by Slivo » Sun Jul 10, 2016 8:48 am

I guess I misssed those implants, I will take a look at this

Edit: I didn't had bonuses, I'll do it asap. Woud you want me to release a binary so you can test on your own ?

User avatar
Slivo
Posts: 849
Joined: Tue Dec 30, 2014 12:51 am

Re: Asklepian implants seems to be wrong

Post by Slivo » Wed Oct 26, 2016 2:42 pm

Fixed, will be included in the next release

User avatar
Errious
Posts: 16
Joined: Fri Jan 16, 2015 4:47 am
Location: Germany
Contact:

Re: Asklepian implants seems to be wrong

Post by Errious » Thu Nov 03, 2016 6:41 pm

Still not included :(

User avatar
Slivo
Posts: 849
Joined: Tue Dec 30, 2014 12:51 am

Re: Asklepian implants seems to be wrong

Post by Slivo » Thu Nov 03, 2016 6:45 pm

It is on my side, are you running EveHQ as administrator ?
Attachments
Sans titre.png
Sans titre.png (23.62 KiB) Viewed 5184 times

glasi
Posts: 14
Joined: Tue Apr 19, 2016 6:50 pm

Re: Asklepian implants seems to be wrong

Post by glasi » Wed Feb 15, 2017 1:45 am

The bonus is calculated wrong (it's less than what a low-grade set shows in Pyfa for example) and it's the same regardless which implants you include in the set - low, mid or high.

User avatar
Slivo
Posts: 849
Joined: Tue Dec 30, 2014 12:51 am

Re: Asklepian implants seems to be wrong

Post by Slivo » Wed Feb 15, 2017 8:06 am

Thanks for reporting, I will take a look :)

Eshva
Posts: 11
Joined: Wed Jul 05, 2017 7:18 pm

Re: Asklepian implants seems to be wrong

Post by Eshva » Sun Aug 06, 2017 11:59 pm

Fixed in 2.31.5

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest