Prism Plug-in Fails to Load

Aravorn Nighthawk
Posts: 1
Joined: Sat Dec 12, 2015 3:19 pm

Prism Plug-in Fails to Load

Post by Aravorn Nighthawk » Sat Dec 12, 2015 3:29 pm

I have updated EVEHQ for Frostline. I initially used the 'check for updates' function to update with the following pop-up message:

"The given key was not present in the dictionary"

Upon further investigation, the EveHQ Prism was grey out with: "EveHQ Prism Status: Failed" and "Load Plug-in" button under it. I click on the button and receive the following: "The given key was not present in the dictionary"

I have then gone to your site: http://evehq.co/?p=280 and used the download but to try and reinstall. I still receive the same messages.

If you need other info please let me know.

I am running Windows 7 SP1

User avatar
Slivo
Posts: 849
Joined: Tue Dec 30, 2014 12:51 am

Re: Prism Plug-in Fails to Load

Post by Slivo » Sat Dec 12, 2015 7:16 pm

Hi Aravorn Nighthawk,

Did the error provide a stack trace you can share ?
Is this error showing up every time ?
Can you try the following to start from fresh and see if it happens again ?
-> viewtopic.php?f=2&t=184

Belron Kumamato
Posts: 3
Joined: Fri Dec 25, 2015 7:14 am

Re: Prism Plug-in Fails to Load

Post by Belron Kumamato » Fri Dec 25, 2015 7:32 am

I am having this same problem. Its only the plug-in for prism. Tried reinstalling with new DL and no luck with that. Windows 10

User avatar
Slivo
Posts: 849
Joined: Tue Dec 30, 2014 12:51 am

Re: Prism Plug-in Fails to Load

Post by Slivo » Fri Dec 25, 2015 10:39 am

Belron Kumamato,

Can you please check my previous post and try to answer the asked questions to help me ?
Thanks !

Belron Kumamato
Posts: 3
Joined: Fri Dec 25, 2015 7:14 am

Re: Prism Plug-in Fails to Load

Post by Belron Kumamato » Sat Dec 26, 2015 5:02 am

i got no stack trace
it was every time
i did total fresh install and have had to revert back to 2.24.0 to get it to work again

User avatar
Slivo
Posts: 849
Joined: Tue Dec 30, 2014 12:51 am

Re: Prism Plug-in Fails to Load

Post by Slivo » Sat Dec 26, 2015 12:44 pm

I'm sorry to ask again but, are you certain you renamed the %appdata% evehq setting folder in the process of reinstalling ?
Could you send me your current %appdata%/evehq folder ?

Belron Kumamato
Posts: 3
Joined: Fri Dec 25, 2015 7:14 am

Re: Prism Plug-in Fails to Load

Post by Belron Kumamato » Sat Dec 26, 2015 8:44 pm

yes the %appdata%evehq folder was renamed to evehq.bak and the current one is for version 2.24.0
i am glad to help you in any way to figure this out, im not a programmer but know my way around a little so i will help however i can.
im not sure how to let you see my folders so if you can evemail me with more detailed instructions on what you need i will happily help you out .

User avatar
Slivo
Posts: 849
Joined: Tue Dec 30, 2014 12:51 am

Re: Prism Plug-in Fails to Load

Post by Slivo » Sun Dec 27, 2015 11:20 am

Thanks belron,

First, you need to copy your %appdata%/evehq folder
Then you have to compress it to .zip or .rar using a standard compression software (windows may be able to do it today)
And you will finaly send it using email to contact.evehq@gmail.com

I will be able to get EveHQ in the exact same configuration as you and will be able to debug this crash.

Thanks for your help

User avatar
Slivo
Posts: 849
Joined: Tue Dec 30, 2014 12:51 am

Re: Prism Plug-in Fails to Load

Post by Slivo » Wed Jan 06, 2016 1:44 pm

I need access to your google drive file, please allow me :)

User avatar
Slivo
Posts: 849
Joined: Tue Dec 30, 2014 12:51 am

Re: Prism Plug-in Fails to Load

Post by Slivo » Tue Jan 19, 2016 1:06 pm

I got your file, and I still cannot reproduce the crash.
Could we meet on teamspeak and teamviewer someday, to see it on your computer ?

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest